FORENINGEN

Copenhagen Lions blev stiftet d. 28. februar 2014 i København og er Danmarks nyeste, ishockey- og kunstskøjteløberforening.

Copenhagen Lions har hjemmebane i Ørestad skøjtehal.

Ørestad skøjtehal er nabo til ROYAL ARENA, og har flere internationale hoteller og Fields indkøbscenter inden for gå afstand.
Metroen, Øresundstoget og Malmømotorvejen kører lige til døren, transportmuligheder som også har direkte forbindelse til CPH Airport.

Dermed har Ørestad skøjtehal en promenent beliggehed, yderligere omgivet af; skoler, institutioner, beboelse og grønne områder.

Ørestad er en ny bydel i København og Copenhagen Lions skal være med til at skabe bydelens foreningsliv, til glæde for nuværende og kommende borgere.

Visionen og målsætningen for Copenhagen Lions er, at blive Danmarks største og bedste ishockey- og kunstskøjteløberforening.

Med visionær tækning og målrettethed skal Copenhagen Lions i løbet af få år, være en markant forening i den danske skøjteverden, hvor bredde- og elitesporten vil være forenet under ligeværdige vilkår.

Copenhagen Lions har allerede nu bemærket sig ved, at have folk repræsenteret i og omkring eksempelvis; det danske damelandshold, U17 landsholdet og U14 unionshold.

Derudover vil vi i Copenhagen Lions etablere en erhvervsforening, som skal være med til at arbejde for et godt og sundt økonomisk fundament, så Copenhagen Lions sportligt kan komme til at markere sig blandt de bedste i Danmark.

Copenhagen Lions har allerede nu indgået aftaler med flere samarbejdspartnere og flere er på vej. I nærmeste fremtid skal der ligeledes findes en til to hovedsponsorer.

"De spæde tanker og idéer om Copenhagen Lions blev dannet for godt to år siden, og kort inden årskiftet 2014 var beslutningen om, at danne en ny ishockey- og kunstskøjteløberforening i den nye skøjtehal i Ørestad en realitet.

Siden da har der været holdt utallige møder i Copenhagen Lions arbejdsgruppe, bestyrelsesmøder, møder med Københavns Kommune, byggemøder med arkitekterne Christensen & Co, møder med samarbejdspartnere og interessenter.

Uden dybt dedikerede mennesker, som har været med til at; stifte Copenhagen Lions, viderebringe budskabet og formidle kontakt til endnu flere interesserede hjælpere.
Og uden tillidsfulde samarbejdspartnere og interessenter, som har troet på idéen og de fremtidsmuligheder der er for Copenhagen Lions, havde det ikke været muligt at skabe så meget på så kort tid.

Jeg er sikker på at Copenhagen Lions er fremtiden".

Mogens Friborg
Formand Copenhagen Lions