NYHEDER2 kampe 6 point

2 kampe 6 point
Monday, March 9, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Elias til sin første Lions kamp

Søndag formiddag skulle 1. holdet til weekendens anden kamp - og efter fredagens sejr over IC. Gentofte med 4 - 3 (mere om den kamp nedenfor), var det Gladsaxe som skulle stå for skud.

Til kampen mod Gladsaxe var Elias - Lions yngste fan - til sin første ishockey kamp og selvfølgelig med det rigtige Lions out-fit

Elias
Elias på ca. 1 mdr. klar til sin første Lions kamp

Foruden Elias var der igen et talstærkt fremmøde af Lions fan - som godt 3 min efter første face-off skulle se deres ynglingshold komme bagud med 1 - 0.

Men det var en kort fornøjelse for Gladsaxe spillerne da Lions mandskabet hurtigt fik bragt orden i regnskabet, og i løbet af de to første perioder fik bragt sig foran 5 - 1, på flere flotte mål af især, Emil Augustensen, Lukas Willumsen og Martin Skygge.

I 3. periode blev Lions overtag stille og roligt indhentet af et godt kæmpende Gladsaxe mandskab, som til dagens kamp havde hentet forstærkning fra klubbens 1. divisions hold og med hjælp fra kampens dommere fik scoret flere tvivlsomme mål. Et mål efter en klar tripping af Lions #73 Lukas Willumsen på blå linie ved Lions forsvarszone og senere et mål hvor Gladsaxes målscorer klart var off-side i målfeltet (Var der kommet en parkeringsvagt var der blevet uddelt en p-afgift).

Med godt to minutter tilbage af kampen scorede Gladsaxe til 4 - 5 og der var igen spænding om kampens udfald, skulle Gladsaxe lave et overraskende come-back?

Gladsaxe får efter face-off igen etableret sig i Lions zone og tager derfor deres målmand ud, og forsøger sig med en 6 mod 5 overtals situation, en mission som desværrre mislykkedes, da Lions #71 Mick Grønvall erobre pucken og med et perfekt langsskud kan sende pucken i tomt mål til stillingen 6 - 4 og dermed kampens resultat.


KORT KAMP REFERAT FRA FREDAGENS KAMP MOD IC. GENTOFTE.

Ligesom i kampen mod Gladsaxe blev kampen mod IC. Gentofte afgjort kort før tid, på et mål af #22 Nicolai Einsbor.

Inden da havde det været en spændede og jævnbyrdig kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage, med mange gode og kompetente forsøg fra begge mandskaber.

Lions mandskabet spillede en fantastisk 1. periode hvor der virkelig blev lagt pres på Gentofte mandskabet - men som mod Gladsaxe var det modstander holdet som startede med en målscoring, men Lions fik også her forholdsvis hurtigt bragt ligevægt i regnskabet.

Som kampen skred frem blev der en mere ligelig fordeling af spillet og med en 3 - 3 scoring til IC. Gentofte godt 5 min. før tid, var Lions mandskabet tæt på at tabe den endelig kamp om 2. pladsen.
Men med en time-out og nogle udvisninger til IC. Gentofte kunne Lions med et mål 2 min. før tid hive tre point hjem og komme lidt tættere på 2. pladsen.

Ligesom de foregående to kampe mod IC. Gentofte var det en fornøjelse, at møde et hold som gerne vil spille ishockey uden at spille grimt.