NYHEDER2015-2016 sæsonen slut

2015-2016 sæsonen slut
Monday, March 28, 2016   -  skrevet af: admin

Tilbage

Sæsonen 2015-2016 slut.

Med afslutning på sæsonen 2015-2016 - markeres også afslutningen på "lån" af Østre skøjtehal igennem de to sidste sæsoner.

På trods af manglende istid og ikke de mest optimale rammer, har Copenhagen Lions overlevet på bedste vis og står rigtigt godt i forhold til at skulle starte en ny "tilværelse" i Ørestaden fra d. 1. juli i år.

...

De sidste meldinger går på, at entreprenøren SKAL sikre at isen SKAL være klar d. 1. juli uanset om Ørestad skøjtehal endnu ikke er helt færdigt bygget, så reelt er der nu kun 3 mdr. tilbage at vente i.

Fra den kommende sæson vil der blive tilmeldt fire hold fra Lions til deltagelse under DIU - disse hold vil være U7 - U9 - 2. og 1. div.
Derudover vil der, såfremt muligheden foreligger, blive efter tilmeldt et U11 hold og U20.

Fra starten af august vil der blive lavet flere rekrutteringskampagner rundt omkring i København og i selve Ørestad skøjtehal, som tidligere nævnt er der indkøbt udstyr til 80 nye medlemmer.

Det bliver en travl - men meget spændende tid vi går i møde og vi glæder os til at byde velkommen indenfor til åbningsceremoni ca. medio august.

God sommer og tak for to fantastiske år i Copenhagen Lions