NYHEDER28. 2. 2015

28. 2. 2015
Saturday, February 28, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

1 år og STORT tillykke


Copenhagen Lions kan i dag fejre 1 års fødselsdag - og sikken et år.

Glad Flag (1)

Der er sket mange ting i Copenhagen Lions siden den stiftende generalforsamling på Emdrup Søgåd - i dag for et år siden.

Dette takket være alle de folk som har støttet op om dette fantastiske projekt og de drømme, som Copenhagen Lions er bygget på.

Igennem det sidste år er der kommet mange nye folk til Copenhagen Lions: spillere, løbere, trænere, ledere, samarbejdspartnere, fans og andre hjælpere, og uden dem vil denne historie - so far, ikke have været så succésfuld.

Derfor skal alle jer derude, som på den ene eller anden måde har været med til at gøre Copenhagen Lions til det den er i dag, med et 1. hold bestående af 20 spillere, ca. 25 medlemmer i Copenhagen Lions Skating, Black Lions - CL´s trofaste fan-klub og en seriøs erhvervsklub - have et STORT skulderklap og tillykke på dagen.

Med al den opmærksomhed og de ugentlig henvendelser fra folk som på den ene eller anden måde, vil deltage i arbejdet med foreningen og hjælpe til med at gøre Copenhagen Lions til en endnu større succés er der ingen tvivl om, at der i fremtiden vil blive mange og store fødselsdage.

Endnu en gang TAK til alle i Copenhagen Lions - og TILLYKKE.