NYHEDERÆgte æg til KSF

Ægte æg til KSF
Thursday, March 26, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

6 - 0 og en 2. plads


Stillingen


Sæsonens sidste kamp var onsdag aften "ude" mod KSF og til dagens kamp stillede Copenhagen Lions for første gang i foreningens korte historie op med mere end tre kæder.

Hold Opstilling Mod KSF (1)
Vinder holdet fra onsdagens kamp mod sagesløse KSF.

Og til onsdagens kamp var der yderligere og igen debutanter på holdet, denne gang var det målmand #34 Alban Bindner og back #7 Benjamin Thorlacius - velkommen til Lions.

Med mere end tre kæder og en 2. plads i sigte var udgangspunkt for kampen, at Lions skulle lægge maksimalt pres på KSF højt på banen og mod målet.

Dette skulle vise sig at give pote allerede efter 26 sekunders spil med, et flot mål af #19 Martin Skygge på assist af #88 Mads Lundstrøm.
Derefter var der lagt op til et vaske ægte ÆG til KSF, som ikke havde det helt store skyts at fremkomme med-

Lions fortsatte med flot spil og højt pres, og efter 4:34 stod det 2 - 0 på mål af #88 Mads Lundstrøm, som leverede en fantastisk indsats.

Maalscorer Mod KSF
Ovenfor kampens målscorer

#22 Nicolai Einsbor leverede to point i kampen og cementerede sin position som Lions topscorer for sæsonen 2014-2015 - et stort tillykke til Nicolai, som er en fantastisk og vellidt spiller i Lions

#19 Martin Skygge får scoret to gange og så er der debutmål tl henholdsvis #7 Benjamin Thorlacius og #7 Alex Jensen.

Med godt 13 minutter til´bage af kampen og efter Lions 5 - 0 scoring i tiden 46:54 - får målmand #34 Alban Bindner debut i Lions målet, og Alban leverede en god indsats med flere gode redninger.

KSF havde ikke meget at byde på og blev aldrig rigtigt farlige, mod et sprudlende Lions mandskab, som spillede en af sæsonens bedste kampe.

Timeout Ksf
Sæsonens sidste timeout med godt 12 min. igen - træner teamet sørger for at spillerne får skulder klap og ros

Sæsonen har været helt igennem fantastisk og med sejren på 6 - 0 over KSF, slutter Lions mandskabet på en flot 2. plads i 2. division.

STORT TILLYKKE TIL SPILLERE, LEDERE OG TRÆNERE.

På gensyn i sæsonen 2015-2016 til alle Lions trofaste fans.