NYHEDERCopenhagen Lions ligger nr. 2 med ny sejr over Amar

Copenhagen Lions ligger nr. 2 med ny sejr over Amar
Sunday, January 25, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Sejr i sidste minut

Fredag aften var der på nyt opgør mod Amar Stealth og med karantæne til Copenhagen Lions 1. målmand Jonathan, var der debut i målet til Tobias Nielsen.

Lions får efter en forsigtig start åbnet kampen med mål af Emil Augustsen, til stillingen
1 - 0, samme Emil skal blive kampens matchvinder for Lions.

Denne stilling holdt sig til 2. periode, udelukkende grundet godt spil i Lions målet af Tobias.

Amar Stealth der i sandhed var kommet for, at spille ishockey denne fredag aften fortsatte det gode spil i 2. periode og fik med to hurtige scoringer vendt rundt på resultatet.

Amar Stelath havde helt klart kommandostaven i hænderne og med yderligere 2 scoringer stod der pludselig 1-4 på tavlen, med mange flotte mål.

Det fik Lions spillerne til at vågne op og erkende, at der denne fredag aften blev spillet godt ishockey og at der nu skulle arbejdes, hvis en sejr skulle i hus.

Lions scorede kort før slutningen af 2. period til 2 - 4, igen med mål af Emil Augustsen,

Periode pausen og lidt ændringer i kæderne gjorde godt for Lions, som kom ud til 3. periode med ny energi og troen på en sejr.

Med to hurtige mål af Søren Jakobsen havde Lions udlignet til 4 - 4 i starten af 3. periode.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage, indtil et hændeligt uheld med en Amar Stealth spiller nødvendiggjorde et længere ophold i kampen.

Da kampen blev genoptaget resterede der 6 min. og Lions formåede herefter at presse et lettere påvirket Amar Stealth, hvilket resulterede i at Emil Augustsen med 2.07 min. tilbage af kampen scorede sit tredje mål til kampens slutresultat 5 - 4 til Lions.

Med sejren ligger Lions nu nr. 2 i tabellen med 24 point lige som Gentofte, dog med en bedre målscore og en kamp mindre.

Lions næste kamp er tirsdag d. 3. februar kl. 20.30 mod netop Gentofte, så der er lagt op til et brag af en topkamp.