NYHEDEREndelig godkendelse

Endelig godkendelse
Saturday, March 5, 2016   -  skrevet af: admin

Tilbage

Lions godkendt af DIU til deltagelse i 1. div.

Herunder uddrag af mail fra Kim Pedersen;

"På gårsdagens møde i Bredde- og Ungdomsudvalget blev jeres ansøgning om deltagelse i 1. division 2016/17 behandlet.

B&U udvalgte godkendte jeres ansøgning og jeg konfirmerer hermed at I kan deltage i turneringen.

Derudover diskuterede B&U udvalget naturligvis også hvad jeg allerede havde hintet til i min mail til dig; hvad er planerne for udviklingen af Copenhagen Lions; især på ungdomssiden.

B&U udvalget har derfor bedt om, at I fremlægger jeres strategi/planer for dette; herunder den aftale I har indgået med Københavns Kommune for dette".

Vi er i Copenhagen Lions rigtigt glade og stolte over, at være endeligt godkendt til at kunne deltage i 1. div. allerede fra sæsonen 2016-2017.

Selvom vi er en forening som d. 28. februar kun fyldte to år og endnu ikke er begyndt opbygningen af en ungdomsafdeling, er det af stor betydning for fremtiden at vi fik den endegyldige godkendelse.

Copenhagen Lions vil fra midt august i år - begynde rekrutteringsarbejdet og opbygningen af den kommende ungdomsafdeling.
Vi ser frem til at få de første nye "løve-cubs" på is og tilmelder indtil videre et U7 og U9 hold, og går alt efter planen vil et U11 hold blive eftertilmeldt i løbet af den kommende sæson.

Der bliver i øjeblikket bygget flere tusinde nye boliger i Ørestad Syd og med dem som allerede er bygget og beboet, samt med en udsigt til to folkeskoler inden for en radius af 300 m. - hvor af den ene bliver med en idrætslinje, føler vi os sikre på at få et godt rekruterringsgrundlag.
Derudover vil Copenhagen Lions være det eneste sportstilbud i Ørestad Syd i lang tid fremover.

Copenhagen Lions vil med et 1. hold i 1. div. og en begyndende ungdomsafdeling fra næste sæson, være et godt skridt på vejen til at blive en rigtig ishockeyforening.

12696244 1230598470286913 1066763318 N
Billedet er af Gustav Remler-Jensen som bor og spiller ishockey i Australien.