NYHEDEREndnu en sejr på straffeslag

Endnu en sejr på straffeslag
Saturday, November 28, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Point tab - men endnu en sejr efter straffeslag

 

Copenhagen Lions mødte fredag aften Amar Jets på udebane – i en kamp som skulle vise sig at blive en stor udfordring for Lions mandskabet.

 

Amar Jets formåede med højt tempo og angrebsivrigt spil, at tvinge Lions i knæ, især i 1. periode og hen imod midten af kampen.

Dog blev der ikke scoret nogen mål i 1. periode, hvilket i høj grad skyldtes flot spil af Lions målmand #34 Dennis Hansen, som leverede mange flotte redninger.

Der skulle en Amar Jet scoring og føring til i 2. periode, inden Lions mandskabet kom mere med i kampen og med to skud formåede at vende resultatet til en 2 – 1 føring inden 2. periode var slut. Målene scoret af #15 Emil Wulff og #75 Kasper Gielov.

 

I 3. periode kom Lions mandskabet bedre med i kampen og fik i lange perioder presset Amar Jets, men til trods for dette, var det Amar Jets der med to scoringer igen bragte sig foran 3 – 2.
Med godt 4 minutter igen fik Amar Jets en udvisning, som Lions fik udnyttet med en flot scoring til 3 – 3, af #9 Szymon Palichleb assisteret af #88 Mads Lundstrøm og #22 Nicolai Einsbor.

Dette blev kampens resultat og dermed skulle der, for anden kamp i træk, straffeslag til for at afgøre kampen.

Her missede Amar Jets deres to første forsøg og da Lions #22 Nicolai Einsbor og #19 Martin Skygge på sikker og overbevisende måde fik scoret, var der yderligere 1 point på kontoen.

 

Amar Jets spillede en flot og fair kamp, og Lions mandskabet kan kun være tilfredse med at hive to point hjem.

Copenhagen Lions har en trup på 25 spillere og målmænd, og selvom der til dagens kamp var ni afbud og største delen af forsvaret var væk, formåede Copenhagen Lions at stille op med tre angrebs kæder og to back kæder.

 

Næste kamp er hjemme mod Amar Jets, søndag d. 6. december kl. 19.55 i Østre Skøjtehal.