NYHEDERLions første nederlag

Lions første nederlag
Monday, October 6, 2014   -  skrevet af: admin

Tilbage

Løverne tabte mod Gentofte

Søndagens kamp mod Gentofte var, som en tur i rutsjebanen og 12 omgange mod Kessler, og endte med et beskedent nederlag på 4 - 3.

Der skulle kun være spillet 19 sekunder, inden Copenhagen Lions førte kampen med 1 - 0, målet scoret af Mads Rex, assisteret af Patrick Frederichsen og Johan Milling.

Copenhagen Lions burde have haft scoret yderligere nogle gange i 1. periode, men desværre ville pucken ikke gå den "rigtige" vej, og perioden endte med kun en scoring.

2. periode endte med en scoring til Gentofte og endte derfor 1 - 0, til trods for at Copenhagen Lions havde flere kvalificerede forsøg.

Gentofte fik scoret tre gange i 3. periode og førte med 4 - 1, med godt 4 min. tilbage af kampen. Copenhagen Lions træner Robert Bischoff trækker målmand Jonathan Willumsen ud, som indtil da havde stået en stor kamp, for at spille med seks udespillere.

Med godt 1½ min tilbage reducerede Copenhagen Lions til 2 - 4 (Johan Milling), og med 20 sekunder tilbage blev det til 3 - 4 (Nicolaj Ottosen).

Copenhagen Lions nåede derefter endnu et angreb, men desværre lykkedes det ikke at nå en udligning, som ville have udløst en afgørelse på straffeslag.

En god start og en flot afslutning, men desvære var det første nederlag i Copenhagen Lions en kendsgerning.

Næste kamp er søndag d. 26. oktober kl. 20.40 mod topholdet Herlev Hornets.

På gensyn i Østre Skøjtehal