NYHEDERNederlag mod IC Gentofte

Nederlag mod IC Gentofte
Wednesday, March 18, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Var det 2. pladsen som røg....????


Tirsdag aften var der i Gentofte skøjtehal kamp om 2. pladsen i 2. division øst, en kamp hvor Lions med et amputeret hold (ferie, skader, skoleopgaver mm.) kom på en svær opgave.

Trods en 1 - 0 føring til Lions på et flot langskudsmål af #88 Mads Lundstrøm og med et massivt pres mod Gentofte Stars mål i 1. periode, blev det for Lions mandskabet en kamp i modvind og op ad bakke.

Gentofte Stars er et rigtigt godt mandskab - som til dagens kamp igen havde forstærket sig med et par spillere fra deres 1. divisionshold - og derudover havde en veloplagt Trukhno, som hele tiden udfordrede Lions forsvaret.

Efter 2. periode var stillingen 3 - 1 til Gentofte Stars - som fofholdsvis nemt fik lov at komme igenem Lions forsvaret og score på en ellers velspillende #1 Jonathan Willumsen i Lions målet  

Godt fem minutter ind i 3. periode fik Lions reduceret til 2 - 3 på et flot mål styret ind af # 88 Mads Lundstrøm - på et belenceret skud fra #19 Martin Skygge.

Troen på at kunne indhente Gentofte Stars var tilbage og med yderligere pres på Gentofte Stars mål, havde Lions flere gode forsøg uden dog at have marginalerne med sig.

Med syv og fire minutter igen scorede Gentofte Stars kampens to sidste mål - til slut resultatet 5 - 2, et resultat som viser en retfærdig vinder, men ikke med de ciffre.

Trods aftenens nederlag og degradering til 2. pladsen - er der stadig en teoretisk mulighed for at nå 2. pladsen - da Gentofte Stars stadig mangler at spille mod topholdet Herlev.

Næste kamp for Lions er fredag d. 20. marts kl. 20.40 hjemme mod KSF