NYHEDERNye trøjer og sejr

Nye trøjer og sejr
Saturday, February 14, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Lions i de nye hvide trøjer

Torsdag aften var de "rigtige" løver (undskyld FCK) i kamp - denne gang var det igen mod Amar Stealth, der spilles fire gange mod hinanden.

Lions stillede til kamp i de nye udebane (hvide) trøjer, med kun ti spillere og to målmænd - kampen var jo i vinterferien :-).

Ny Troeje Hvid Lions

Amar Stealth havde til aftenens kamp næsten tre kæder og det må siges at der for 2. divisions vedkommende er født en "old-firm", hvor forholdsvis mange tilskuere fra begge hold havde fundet vej til Kastrup Skøjtehal.

Forholdene op til kampen var super, med god tid til opvarmning og godt med officials, og to unionsdommere - og en åben kiosk, perfekt Amar.

Endnu en gang skulle det blive en spændende kamp, hvor Amar Stealth havde det meste af overtaget i store dele af kampen og spillede en god kamp med højt tempo og fair nærkamps spil, dog er der stadig nogle få spillere som konstant laver unødige hævnagter som til tider fører til lidt håndgemæng.

I 1. periode bølgede spillet frem og tilbage, med lidt overtal til Amar Stealth - godt målmandspil i begge ender sørgede for et pause resultat på 0 - 0, men med tre Amar Stealth spillere i straffeboksen.

Med et fem mod tre overtal lagde Lions hårdt ud i starten af 2. periode - og der skulle kun gå 19. sekunder før den stod 1 - 0 til Lions på mål af anfører Lukas Willumsen #73.
Da Amar Stealth havde tre spillere i udvisningsboksen - kunne Lions efterfølgende stadig spille i overtal med to mand.
Hvilket godt 2 minutter senere resulterede i en 2 - 0 føring til Lions, med et flot mål af Lions formand Mogens Friborg #2  - som inden foran Amar Stealths mål får styret et skud i luften, fra #73 Lukas Willumsen, i mål. Et rigtigt familie mål af far og søn.

Da Amar Stealth endelig bliver fuldtallige får de i løbet af de næste 15 minutter bragt ligevægt i resultatet, så stillingen kort inden 2. periodes slutning står 2 - 2.
Amar Stealths 2. mål er en perle hvor Lions forsvar bliver totalt udspillet og splittet i atomer.

Desværre for Amar Stealth og nok ikke helt fortjent tager Lions føringen med kort tid tilbage af 2. periode, med et mål som ikke er kønt men resulatet af hårdt arbejde i forecheckingen.
Martin Skygge #19 får ihærdigt presset pucken mod mål i midten af Amar Stealth forsvarszone og Søren Jakobsen #10 for til sidst slået pucken i mål.

3. periode bliver til et kampløb med tiden for Lions spillerne, som er ved at løbe tør for kræfter, men heldigvis formår Amar Stealth at tilegne sig nogle unødvendige udvisninger. Et par af dem kunne godt være forbigået, af et ellers udmærket dommerpar, som reelt kun overså en tackling mod Lions #4 Nikolai Einsbos hovedet i midten af 2. periode.

Det er svært at skulle fremhæve nogen spiller fra Lions - da alle kæmpede alt hvad de havde lært, men Emil Augustsen #42, Mads Lundstrøm #88, Martin Skygge #19 og Lukas Willumsen #73 er uden tvivl kampens største "helte" for Lions.

Tak for en god aften med en spændende kamp - og en lille opfordring til Amar Sealth. "Spil ishockey på banen og ikke i udvisningsboksen - så havde en sejr måske været inden for rækkevidde" - Hilsen Mogens Friborg #2, Formand Copenhagen Lions