NYHEDERSejr og første CL shutout

Sejr og første CL shutout
Monday, November 10, 2014   -  skrevet af: admin

Tilbage

Første shutout

Søndag aften blev det til en overbevisende 7 - 0 hjemme sejr over Gladsaxe, og dermed første shutout for Copenhagen Lions.

Med periode ciffrene 1 - 0, 4 - 0 og 2 - 0 hentede CL's 10 spillere og en super storspillende målmand Jonathan Willumsen en fortjent sejr hjem over Gladsaxe, en sejr som sagtens kunne have været større, men som også kunne have været knap så overbevisende.

Jonathan

Med ikke mindre end 32 skud på sig, formåede Jonathan at holde Gladsaxe fra at score og pillede langsomt pynten af Gladsaxes 15 spillere, som endnu en gang begyndte at spille med musklerne som kampen skred frem.

Kampen havde tre dobbelte målscorer; Nicolai Ottesen, Thomas Madsen og Christian Mauritzen og Lukas Willumsen med et enkelt mål.

Til dagens kamp kunne Copenhagen Lions byde endnu en spiller velkommen, Mick Grønvall - som efter en pause på ca. 1½ år fra ishockeyn, havde Mick fået lysten til at spille ishockey tilbage.
Mick spillede en fantastisk kamp i et højt tempo og med masser af nærkampsspil, og det var svært at se, at Mick ikke har spillet ishockey og trænet de sidste par sæsoner.
Det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer med Mick i truppen.

Næste kamp er hjemme søndag d. 16. november kl. 20.40 mod Rødovre.