NYHEDERSejr over Kvindelandsholdet

Sejr over Kvindelandsholdet
Monday, January 11, 2016   -  skrevet af: admin

Tilbage

Lions vandt 7 - 4 over et reduceret kvindelandshold


Søndag aften var der budt op til en venskabelig kamp mod det danske kvindelandshold, som dog var reduceret med det halve hold og derfor kun stillede op med to kæder og to målkvinder.

Det skulle vise sig at der skulle arbejdes hårdt og meget fokuseret på at få sejren i hus, og Lions skulle også komme bagud med hele 3 - 0 i midten af 1. periode. 
Med en scoring af # 77 Johan Milling, på et flot sololøb igennem hele banen, i slutningen af 1. peridoe til 1- 3, begyndte Lions spillerne at vågne op og se realiteterne i øjnene.

2. periode blev et sandt bombardement af kvindelandsholdets mål og var det ikke på grund af to velspillende målkvinder i landsholdets mål, havde Lions taget føringen inden perioden var slut.
Dog blev det kun til et enkelt mål, #23 Patrick Melsted fik flot styret pucken op under overliggeren, så stillingen efter 2. periode var 2 -3.

På trods af at være bagud inden 3. periode kunne Lions spillerne mærke, at kvindelandsholdet var ved at miste pusten og samtidigt med at der blev justeret lidt i kæderne hos Lions, var der lagt op til at hive sejren hjem.

Med et kæmpe Lions pres fra 3. periodes start så det ikke ud til at kvindelandsholdets føring kunne holde og med en udligning af #18 Jeppe Fromm efter godt 5 min. spil og en scoring kort efter af #42 Emil Augustsen, var Lions for første gang i kampen foran.

På dette tidspunkt så kvindelandsholdet trætte og færdige ud, men som fugl Fønix vågnede de op med en flot scoring af Silke, som i bogstaveligste forstand tog bukserne, først på Lions back #7 Benjamin Thorlacius og derefter udspillede Lions målmand #30 Dennis Hansen, på elegant vis.

Derefter stod det igen Lions på kampen, med hårdt pres og mange skud mod kvindelandsholdets mål (skudstatstikken for 3. periode blev 34-5 til Lions).

Dog skulle vi først hen i de sidste 5 min. af kampen førend Lions cementerede sejren med tre mål af henholdsvis #88 Mads Lundstrøm, #22 Nicolai Einsbor og #73 Lukas Willumsen.

Det blev en rigtig god og spændende træningskamp, med godt 60 tilskuere.

Tak til kvindelandsholdet for modstanden - Lions stiller gerne op en anden gang :-)