NYHEDERSejr på straffeslag

Sejr på straffeslag
Wednesday, November 25, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Sejr på straffe i søndagens kamp mod Hvidovre

Copenhagen Lions første møde med Hvidovre blev lidt af en blandet fornøjelse og en tur i rutsjebanen, på en is som var under al kritik og ikke er værdig til at spille ishockey på.

Isens tilstand betød at kampen var tæt på en aflysning, men som endte med en kort udsættelse.

Da spillet endelig blev sat i gang, bragte Copenhagen Lions sig på 1 – 0 efter godt 1½ min. spil, mål af #75 Kasper Gielov, assisteret af #7 Benjamin Thorlacius.

Efter 12 min. spil udlignede Hvidovre og med 6 min. igen af perioden bragte Hvidovre sig foran med 3 – 1, herefter blev alle sejl sat ind for at rette op på dette.

Dette belønnede sig med 1½ min. tilbage af perioden – med et mål af #22 Nicolai Einsbor, assisteret af #88 Mads Lundstrøm og #14 Christian Mauritzen.

I starten af 2. periode fik Hvidovre en udvisning i tiden 21.20 og 10. sekunder senere fik Copenhagen Lions bragt ligevægt i stillingen med mål af #88 Mads Lundstrøm, assisteret af #23 Ruby Flomo og #18 Jeppe Fromm.

Midtvejs i 2. periode blev målmand #94 Frederik Hansen skiftet ind, hvilket var det mest interessante for resten af 2. periode.

3. periode var generelt en kedelig affære indtil der manglede ca. 2½ min. og Nicolai af kampen. , hvor #22 Nicolaj Einsbor bragte Copenhagen Lions foran 4 – 3, målet var assisteret af #9 Szymon Palichleb og #15Emil Wulff.

Desværre kunne Copenhagen Lions ikke fastholde dette resultat og da der manglede 1½ min. af kampen fik Hvidovre udlignet til 4 – 4, hvilket blev kampens resultat.

Hermed var der lagt op til at kampen skulle afgøres på straffeslag, og i den forbindelse vælger træner Martin Skygge, at ind skifte Dennis Hansen igen, selvom Frederik Hansen havde stået en god kamp.

Det skulle vise sig at blive et afgørende træk – genistreg måske – da Dennis Hansen reddede to af Hvidovres forsøg, og med mål af #22 Nicolai Einsbor og #88 Mads Lundstrøm på straffeslag, var kampen afgjort

2 point på kontoen er bedre end at miste 2, men hvis Copenhagen Lions målsætning om at vinde 2. div. øst skal opfyldes, må og skal holdet til at komme tilbage på sporet igen og ikke sætte flere point over styr.

Fredag d. 27. november spiller Copenhagen Lions ude mod Amar kl. 19.45 – en kamp som uden tvivl bliver spændende og intens.