NYHEDERTillykke til Herlev

Tillykke til Herlev
Saturday, February 20, 2016   -  skrevet af: admin

Tilbage
Et mål fra.
Foran 99 tilskuere til en 2. div. kamp, vandt Herlev med 2 - 1 i fredagens finalekamp om 1. pladsen i 2. div. øst. og bliver dermed vinder af 2. div. for fjerde år i træk.
Lions mandskabet havde en svær aften mod et velspillende Herlev mandskab, som helt klart var mest dominerende i det meste af kampen, og med en 2 - 0 Herlev føring efter 1. periode var det en kamp op ad bakke for Lions mandskabet

Lions mandskabet havde en svær aften mod et velspillende Herlv mandskab, som helt klart var dominerende i det meste af kampen, og med en 2 - 0 Herlev føring efter 1. periode var det en kamp op ad bakke for Lions mandskabet.

Trods ihærdig fight og vilje var der ikke mange ting som lykkedes for Lions mandskabet, især pasnings- og placeringsspillet var størstedelen af kampen ikke eksisterende.

#1 Jonathan Willumsen leverede vel nok Lions mandskabets bedste indsats og var skyld i at Herlev ikke fik scoreet mere end to gange, og dermed holdt Lions inde i kampen.

Med godt 2 min. igen, og efter en periode med vel nok det bedste Lions spil, fik #73 Lukas Willumsen reduceret til 1 - 2, endda med en mand i undertal.

Med ca. 1 min. tilbage af kampen og fuldt mandskab, tog Lions målmand #1 Jonathan Willumsen ud og kunne til sidst spille med 6 udespillere mod Herlevs 5, men desværre gav det ikke nødvendige mål og en udligning til 2 - 2.

Lions mandskabet kunne have klaret sig med uafgjort og stadig have haft en chance for at vinde 2. div. øst., så det er bare et enkelt mål som er udslagsgivende for afgørelsen af året 2. div. øst.

Herlev havde til aftenens kamp gang i lys og lyd anlægget og fik skabt en god kulisse, så en tak herfra og endnu en gang tillykke.