NYHEDERVigtig sejr

Vigtig sejr
Tuesday, February 9, 2016   -  skrevet af: admin

Tilbage

Lions vandt top kampen mod Herlev.

Hvilken søndag aften det blev i Østre skøjtehal - i top kampen mod Herlev Hornets, en kamp som efter en turbulens rutsjebanetur endte med en 6 - 4 sejr til Lions.

Lions mandskabet lagde godt ud med solidt pres mod Herlev Hornets målet, som var vogtet af en velspillende 1. div. målmand Martin Jørgensen.
I de første godt fem minutter af kampen stod der Lions på så at sige alt, og der skulle en udvisning til førend Herlev spillerne for første gang i kampen kunne tage styring af kampen.
Hvilket også resulterede i en powerplay scoring i tiden 5:42 - til stor glæde, en glæde som varede kort, da #13 Mads Marker efter kun ni sek. i tiden 5:51 udlignende til 1 - 1.
Desværre for Lions mandskabet skulle de næste 1 min. og 40 sek. blive lidt af et mareridt og rutsjebanetur ned i den dybeste afgrund.
Herlev mandskabet scorede 3 gange til stillingen 4 - 1 på 33 sek., i tiden 6:58, 7:17 og 7:31 og fik lagt en kæmpe dæmper på Lions mandskabets forventninger til kampen og muligheden for at indhente Herlev i kampen om at vinde 2. div. øst.
Lions træner Mogens Friborg begærede timeout efter 4 - 1 målet, og brugte denne til at skabe motivation og ro på Lions mandskabet, da alt kan ske i en ishockeykamp med godt 52 min. tilbage.

1. periode sluttede desværre med en 4 - 1 føring til Herlev, trods massivt pres fra Lions mandskabet, som var ved at rejse sig igen og havde det ikke været for Herlevs dygtige målmand, havde stillingen nok været mere lige.

I 2. periode var det igen Lions mandskabet som lagde bedst ud og fik lagt massivt pres på Herlev målet. Et pres som holdt hele periode og som resulterede i en enkelt scoring af #19 Martin Skygge i tiden 28:29 til stillingen 2 - 4.

Med kun 20 min tilbage af kampen og med en dobbelt udvisning til Herlev hvoraf den ene udvisning udløb efter 47 sek. lugtede Lions mandskabet blod fra første face-off.
I tiden 30:51 scorer #19 Martin Skygge endnu en gang, til stillingen 3 - 4, en scoring som gav håbet og troen tilbage på at kampen kunne vindes for alvor.

5 min. senere får #77 Johan Milling bragt ligevægt i regnskabet, med en udligning, til 4 - 4, i tiden 45:32 og på dette tidspunkt stod det mere og mere klart, at en sejr ville være inden for rækkevidde og fortjent.
Herlev kommer dog herefter lidt mere ind i kampen og får også skabt sig nogle store chancer og her disker Lions målmand #94 Frederik Hansen heldigvis op med flere lækkerier og holder Lions inde i kampen.

Uafgjort er også et godt udgangspunkt for at kunne vinde 2. div. øst - men det er stadig sejren der spilles efter, og derfor bliver der med godt 8 min. tilbage af kampen, satset i Lions boksen og resten af kampen spilles der med kun to kæder.

Denne satsning bærer frugt og i tiden 59:29 får #13 Mads Marker på vel nok kampens flotteste oplæg af #19 Martin Skygge, bragt Lions foran for første gang.
Oplægget er på en flot 45 m. lang og præcis pasning fra #19 Martin Skygge, som vel nok til dato spillede den bedste kamp i Lions trøjen.

Martin Vs Herlev 7216
#19 Martin Skygge spillede en flot kamp og lavede to mål og en assist.

Med kun 31 sek. tilbage vælger Herlev at trække målmand Martin Jørgensen ud og spille 6 mod 5.
En satsning som desværre ikke lykkedes og som betød at Lions #22 Nicolai Einsbor fra før midten af banen sende pucken i et tomt Herlev mål til slut stillingen 6 - 4.

Kæmpe forløsning efter en fantastisk indstilling og fight fra et godt spillende Lions mandskab.

Kampens spiller for Lions blev #94 målmand Frederik Hansen, som spillede en flot kamp.

Til jer der valgte at blive hjemme - kan der kun opfordres til, at komme til næste hjemmekamp søndag d. 28. februar og støtte Lions mandskabet i Københavner-derbyet mod KSF.

Kampen starter kl. 19.55